Klantinfo

Pally Biscuits is een financieel gezond, zelfstandig, ambitieus en zeer slagvaardig Nederlands bedrijf. Onze focus ligt volledig op de productie van goed roterende private label-proposities binnen zoete biscuits. Pally is één van de marktleiders in Noord-West Europa.

Bestaansrecht Pally Biscuits

Uw behoeften staan bij ons centraal. Klantgericht denken en werken zijn hierbij cruciaal. Elke dag vragen wij ons af hoe we uw omzet en rendement verder kunnen optimaliseren.

Pally’s transparantie & Open Costing

Scherpe inkoop van grondstoffen in combinatie met extreem efficiënte productie conform alle hedendaagse kwaliteits- en hygiëne-eisen zijn de basis voor wederzijds succes. Wij geven de voorkeur aan langdurige partnerships op basis van ‘open-costing’. Eerlijk, transparant en efficiënt. Op elk gewenst moment heeft u inzicht in de ontwikkeling van de belangrijkste grondstoffen en de consequenties voor uw kostprijs. Wij informeren u graag over de wederzijdse voordelen.

Ons assortiment
Het assortiment van Pally bestaat uit populaire soorten biscuits in diverse vormen en verpakkingsvarianten. Desgewenst voorzien we ze van een lekker laagje melk of pure chocolade.
Leveringsvoorwaarden

Hieronder kunt u de VBZ leveringsvoorwaarden downloaden.

Kwaliteit

U kunt de certificeringen van Pally Biscuits opvragen.